Help ons samen met het Oranjefonds het project ‘Klaar voor de start’ te realiseren

Binnenkort hopen wij bij het Internationaal Vrouwen Centrum in Den Helder te kunnen starten met het project ‘Klaar voor de Start’, waarbij we dertig vrouwen intensief gaan begeleiden naar een plek op de arbeidsmarkt.

Het Oranjefonds heeft het IVC hiervoor onlangs een subsidie toegekend van €10.000. Het Oranjefonds werkt met het ‘euro voor een euro’-principe, waarbij de eigen inleg door het Oranjefonds verdubbelt wordt. Om deze subsidie daadwerkelijk te krijgen, moeten wij dus eerst zelf een inleg van €10.000 bij elkaar zien te krijgen. En daar hebben wij uw hulp hard bij nodig!

Over het project Klaar voor de start!

Onze missie bij het Internationaal Vrouwen Centrum is om vrouwen te empoweren naar sociale zelfredzaamheid en financiële onafhankelijkheid. ‘Klaar voor de Start’ is een interactieve training waarbij we dertig vrouwen zullen klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Om de afstand naar de arbeidsmarkt voor deze vrouwen verder in te perken, is er (naast de training) samenwerking nodig met partners uit het bedrijfsleven.
De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en wij trainen gemotiveerde enthousiaste potentiële werkneemsters! Door deze samenwerking ontstaat er tussen het IVC, de deelnemers en de toekomstige werkgevers een nieuwe positieve sociale dynamiek waar iedereen uiteindelijk profijt van heeft. Met als stip aan de horizon de mogelijkheid van een geschikte betaalde werkplek.

Hoe u kunt helpen

Wij zouden het fantastisch vinden als u en uw bedrijf dit project willen ondersteunen. Dit kan natuurlijk met een stageplek voor één van de deelneemsters, maar op dit moment kunnen we ook vooral uw financiële inbreng goed gebruiken. Investeren in dit project kan een investering in uw bedrijf zijn! Helpt u ons, samen met het Oranjefonds, het project Klaar voor de Start te realiseren?

Wilt u ons helpen met het realiseren van het project? Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via i.vrouwen@kpn.nl of bel naar 0223-634216.

Internationaal Vrouwen Centrum
IJsselmeerstraat 154
1784 MA Den Helder
Telefoon: 0223 – 634216

Onze openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 16.00 uur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Volg ons op onze socials: